Acordul pe care Partidul Miscarea Populara se pregateste sa il semneze la inceputul lunii aprilie cu reprezentantii comunitatii rrome prevede o serie de angajamente electorale si parlamentare. Astfel, in schimbul celor 60.000 de voturi promise de „regele” Cioaba, Partidul Miscarea Populara isi asuma sa initieze o lege prin care sa ofere etnicilor rromi bonuri valorice pentru haine si rechizite. Mai mult decat atat, conform acordului care urmeaza sa fie parafat, PMP ar asigura si 5 mandate de parlamentar pentru comunitatea rroma condusa de Cioaba la alegerile din 2016.

 

Cioaba-Elena-Udrea1Conform declaratiilor facute de Dorin Cioaba la Romania TV, Partidul Miscarea Populara si-ar fi negociat, pana in prezent, sustinerea la alegerile europarlamentare, prezidentiale si parlamentare din 2016 cu cel putin 60.000 de voturi, oferint in schimb o serie de beneficii financiare comunitatii rrome precum si locuri eligibile pe lista parlamentara a formatiunii.

“Este un protocol de colaborare prin care, până la alegerile din 2016, ei se obligă să ne susţină proiectele noastre. Vrem să solicităm elaborarea unei legi prin care să se acorde un ajutor copiilor de romi pentru şcoală: să primească de două ori la începutul fiecărui trimestru un bon valoric cu care să meargă în magazin să-şi cumpere rechizite şi haine. Acordul cel mai important va fi în 2016, atunci când noi am solicitat cinci locuri de parlamentari”, a declarat Dorin Cioabă

loading...

2 COMENTARII

  1. Pentru ROMANII, nevoiasi(saraci), NU sunt bonuri valorice sau alte produse similare !! Si, din pacate sunt multe familii de romani cu multi copii, care NU pot merge la scoala(mediu primar), ne avand cu ce sa-i intretina(haine, mancare) !Pe astia ii pupa-n *** , numai sa le dea voturi! Asa a facut si Iliescu Ilici, ca doar erau de ai lui si de la cine sa fi cerut ajutor daca nu de la familie!!(pardon neamuri! E neam cu Cioaba!!!!!!!)

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.