Home Actualitate Noua sigla a Stelei, furata de la un celebru club bucurestean, cazut in uitare. Oficialii ies la atac: „Plagiatul se plateste!”

Noua sigla a Stelei, furata de la un celebru club bucurestean, cazut in uitare. Oficialii ies la atac: „Plagiatul se plateste!”

by Ioana Popescu

Dupa ce jurnalistii de la Gazeta Sporturilor au dezvaluit in exclusivitate noua sigla a echipei de fotbal Staeua Bucuresti, oficialii Venus Bucuresti – de opt ori campioana a Romaniei in perioada interbelica – au reactionat dur la plagiatul clubului detinut de Gigi Becali.

647500-sigla3

Noua sigla a Stelei

„Avem steaua cu opt colţuri înregistrată la OSIM. Nu e normal ce se întâmplă în acest moment, ca un gigant al Europei, aşa cum e Steaua, să nu fie în stare să găsească oameni pregătiţi pentru crearea unei embleme”, a precizat conducerea clubului Venus Bucuresti, aflat momentan in Liga a IV-a bucuresteana.
Stema Venus Bucuresti

Stema Venus Bucuresti

„Plagiatul şi lipsa de inspiraţie se plătesc într-un mod sau altul. Noi acum sîntem o echipă mică, dar cu o istorie mare. Sîntem la început de drum şi pentru noi contează doar fotbalul”, a spus Stefan Gorgorin, managerul sportiv al Venusului si nepotul marelui Nicolae Gorgorin, fotbalist care a castigat cu echipa bucuresteana trei titluri in 1937, 1939 si 1940, pentru GSP.ro.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.